Orthodontie Leiden

Home » behandelingen » orthodontie

De orthodontist in Leiden

Leidse Tandartsen en Leidse Orthodontist: een sterke samenwerking voor optimale mondzorg.

In de hedendaagse mondzorg is een goede samenwerking tussen tandartsen en orthodontisten van groot belang voor het bieden van uitgebreide en hoogwaardige zorg aan patiënten. Leidse Tandartsen en Leidse Orthodontist hebben nauw contact over de behandelplannen om een uitzonderlijk niveau van mondzorg te bieden aan hun patiënten in Leiden en omgeving.

Leidse Tandartsen is een moderne tandartspraktijk die een breed scala aan tandheelkundige diensten aanbiedt, waaronder algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde, parodontologie, endodontologie en preventieve zorg. Het ervaren en deskundige team van tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten werkt nauw samen om patiënten de best mogelijke zorg te bieden, met een focus op het behoud van een gezond gebit en een stralende glimlach.

Gespecialiseerde ortho praktijk

Leidse Orthodontist is een gespecialiseerde praktijk gericht enkel op orthodontie. het verplaatsen van tanden en kiezen. Orthodontische behandelingen zijn erop gericht om een optimale beet en esthetiek te bereiken, zowel bij kinderen als volwassenen. Leidse Orthodontist maakt gebruik van geavanceerde technologieën en behandelmethoden, zoals traditionele beugels, keramische beugels en onzichtbare aligners, om het beste resultaat voor elke patiënt te bereiken.

Orthodontie en tandheelkundige zorg gecombineerd

De samenwerking tussen Leidse Tandartsen en Leidse Orthodontist stelt hen in staat om gezamenlijk een uitgebreid zorgplan op te stellen voor patiënten die zowel tandheelkundige als orthodontische zorg nodig hebben. Door nauw samen te werken, kunnen zij de behandelingen naadloos op elkaar afstemmen en zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Dit betekent dat patiënten minder tijd kwijt zijn aan afspraken en sneller kunnen genieten van de voordelen van een gezond en mooi gebit.

Daarnaast zorgt de samenwerking tussen Leidse Tandartsen en Leidse Orthodontist voor een betere communicatie tussen de behandelend specialisten. Dit is cruciaal voor het succes van complexe behandelingen waarbij zowel tandheelkundige als orthodontische ingrepen nodig zijn. Door deze nauwe samenwerking kunnen eventuele problemen tijdig worden gesignaleerd en opgelost, wat resulteert in betere behandelresultaten en een hogere patiënttevredenheid.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Formulier Contact section