//Mondbeschermers
Mondbeschermers 2018-11-20T14:09:44+01:00
Onze praktijk Online inschrijven

Mondbeschermers

Mondbeschermers die in de winkel te verkrijgen zijn hebben vaak een matige pasvorm en zijn hierdoor onvoldoende betrouwbaar. De tandarts kan op maat een mondbeschermer voor u maken, deze mondbeschermer is te dragen tijdens het uitvoeren van een sport waarbij u het gebit zou kunnen beschadigen. Omdat de beschermer speciaal voor u gemaakt wordt is het mogelijk om deze in verschillende kleuren te maken. Ook kunnen wij tekst of een logo verwerken in de mondbeschermer. Voor iemand die echte glamour zoekt in zijn of haar mondbeschermer kunnen er zelfs glitters worden toegevoegd aan de mondbeschermer.

Mondbeschermers bij sporten

Mondbeschermers worden vaak gebruikt bij vechtsporten zoals boksen, kickboksen of andere vechtsporten waar het toegestaan is om het hoofd als doelwit te gebruiken. Ook bij andere gevaarlijke sporten zoals motorcross of andere sporten waar de kans bestaat om hard te vallen is het aan te raden om mondbeschermers te gebruiken. Om het optimale effect van een mondbeschermer te bereiken zal deze op maat moeten worden gemaakt. Ook het comfort wordt vergroot wanneer de mondbeschermer is gevormd naar uw eigen mond.

Uw mond en uw gebit zijn natuurlijk erg belangrijk. Bij Leidse Tandartsen staan wij voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw gebit beschermd blijft, zodat u kunt blijven sporten zonder risico voor uw gebit.

Leidse Tandartsen

Online inschrijven 071 513 5273

Call Now Button
Translate »